Stickat

Stickat


Stickning är kul, särskilt om man vågar gå lite utanför ramarna och istället för sockor och vantar stickar... tja, vad sägs om grönsaker eller bakverk?

Observera att våra stickbeskrivningar inte är något för nybörjaren, du bör kunna grunderna innan du sätter igång. Du hittar våra stickbeskrivningar i nätbokhandeln och i en del garnbutiker. Det går också att beställa direkt från oss, se våra priser under böcker. Längst ner hittar du fler beskrivningar att ladda ner (som pdf) - gratis!Stickade grönsaker - Stickbeskrivning till tio olika grönsaker som du lätt kan göra själv!


Sticka en tomat, en purjolök eller ett knippe rädisor. Fyll en korg med dina egna favoriter. Allt är stickat med strumpstickningsteknik och du bör ha viss vana att hantera garn och stickor.


Stickade bakverk - Stickbeskrivningar till tio läckra bakverk!


Tycker du grönsaker känns för nyttigt, pröva då att sticka en semla, ett wienerbröd eller en tårtbit. Garanterat helt kalorifria kakor! Även här är det strumpstickning som gäller.

Stickade maträtter - Stickbeskrivningar till ett tiotal rätter med tillbehör!


Nya utmaningar för den sticksugna. Sticka en hamburgare, pizzaslice, våffla eller korv med bröd! Nu med färgbilder och markeringar för olika svårighetsgrader.

Här hittar du fler tillbehör till de stickade maträtterna:

Tillbehör till hamburgare

Gräddklick

Potatis

Hamburgerbox (klipp/skär längs heldragna linjer, limma på vita flikar)

Pommesbox (två askar på arket)