Pyssling

Pyssling®Pyssling är vårt hittills enda registrerade varumärke. Pyssling föddes ur vårt eget behov som föräldrar, att ha någonting att sätta i handen på rastlösa barn. Vi tyckte att de pysselböcker som fanns på marknaden var opraktiskt stora och antingen för lätta och tråkiga, eller för komplicerade och tråkiga. Vi ville ha en pysselbok där uppgifterna skulle vara roliga, lagom knepiga och dessutom sysselsätta barnen en stund.

Resultatet blev Pyssling® - ett litet häfte som ryms i fickan, handväskan eller godispåsen, med lagom många uppgifter i tre olika svårighetsgrader. Layouten är enkel och tydlig, med svartvita bilder som går att färglägga och därmed sysselsätter ytterligare en stund. Våra egna barn har fått utgöra testpiloter och tyckte så mycket om böckerna att de gjorde dem om och om igen! Pyssling har hittills kommit ut i två nummer. Skulle efterfrågan växa (och vi hittar villiga återförsäljare) gör vi gärna flera. Pyssling är ett sunt alternativ till skärmar för alla barn (och vuxna!).


Nu lanserar vi Pyssling Vätte - logiska pussel och tidsfördriv för vuxna. Det är flera av våra kunder som efterfrågat detta. Dessutom tycker jag (Hanna) att logiska pussel är det roligaste som finns, både att lösa och att konstruera. Utmaningarna i Vätte har jag skapat från grunden, utan hjälp av dator. Här hittar du sudoku, kakuro, bildpussel, bildsudoku, staketet, ett-och-noll, sänka skepp, sifferkorsord, pusselkorsord, ordsök med mera. Häftet innehåller också en rikt illustrerad saga, bara för att ge det där lilla extra. Hoppas Vätte ger dig lika mycket glädje som den gett mig!