Pyssel

Pyssel


That's what we do. Ja, pyssel är vår grej. Vare sig det handlar om pyssel i form av hjärngympa eller mer av typen hantverk. För det senare har vi gjort boken "Hur var det nu man gjorde?". Men är du ute efter knep och knåp så är Pyssling® det du ska ha! Pyssling A, B och C är för barn, Pyssling Vätte för de vuxna. Vi kan även göra pyssel på beställning (till exempel med särskilt tema till ett kalas) Vill du veta mer, kontakta oss!Hur var det nu man gjorde? - Fiffiga färdigheter för fritidsfröknar med flera


Hur var det nu man... vek en loppa, fingerstickade, knöt ett vänskapsarmband, fick fart på en knappsnurra? Allt det och mer därtill finns i den här boken, en oumbärlig hjälp på fritids eller hemma.

Lyssna på jingeln för boken här!

Pyssling®


Som namnet antyder handlar det om pyssel i miniformat - böckerna är bara 15x10,5 cm! De innehåller ändå hela 26 sidor med varierande uppgifter att klura ut eller fylla i. Facit finns längst bak, men du tjuvtittar väl inte?  Många av bilderna går också att färglägga. En perfekt kamrat på resan, på rasten, i väntrummet eller varför inte i kalasets godispåse? Är du nybörjare, välj den gröna A-boken, tycker du den är för lätt, väljer du den gula B-boken, eller vågar du dig rent av på den svåraste, röda C-boken? Pyssling® har hittills utkommit med två nummer.

Lyssna på jingeln för Pyssling, eller se vår reklamfilm!

Pyssling Vätte - lite större, lite klurigare.


För dig som söker en perfekt mix av lagom svåra logiska utmaningar. Här finns sudokun, kakuron, bildpussel, sifferkorsord med mera.

Japanska bildpussel, nanogram eller cross-a-pix, kärt barn har många namn. Det handlar om logisk slutledningsförmåga, lite räkning och tålamod. Bildpussel hittar du i Pyssling Vätte. Vill du se exempel som film finns vi på youtube.