Övrigt

Övrigt


Vår gemensamma bana började på fritidshemmet men vi har intressen som spänner över en mängd områden och kunskaper. Därför kan vi till exempel erbjuda våra tjänster inom musik och illustrationer. Anders komponerar musik och finns på soundcloud. Dessutom tecknar och målar vi båda. Behöver du en jingel, filmmusik, en illustration eller en logotype? Kontakta oss för en offert!

Vi gör inte bara pysselböcker och stickbeskrivningar. Hanna har även skrivit en självbiografisk självhjälpsbok som heter "Vem bryr sig? Konsten att älska sin nästa som sig själv" och tillsammans (under pseudonym C. N. Elvnääs) har vi skrivit feelgood-romanerna "Annie och den lille mannen" och "Lake Wilmington Privatdetektiv".Vem bryr sig? Konsten att älska sin nästa som sig själv


Det här är en liten lättläst bok om konsten att vara människa, från tonårstid till föräldraskap. Den grundläggande frågan är hur jag kan älska min nästa om jag inte älskar mig själv först, precis som den jag är?


Annie och den lille mannen - en riktig feelgood-roman!


"Tack från hjärtat för en underbar bok! Skrattade, suckade, grät om vartannat när jag läste den!"


Titta på vår reklamfilm för Annie här.

Lake Wilmington Privatdetektiv


Lake Wilmington är fotograf men extraknäcker som privatdetektiv. Han tar alla tänkbara uppdrag - från att leta efter försvunna katter till att avslöja bidragsfusk. Denna gång dras han in i fyra parallella och delvis överlappande fall som inte bara får honom att töja på sina egna moraliska gränser utan också väcker spöken från hans eget förflutna till liv.

HannAnderz - Femton nyanser av jul (2015)


En samling helt egna och mestadels nya jullåtar i en mängd genrer, från visa till rockopera! Låtarna fanns som ljudkalender på soundcloud i december 2015. Skivan gjordes i en mycket begränsad upplaga och såldes slut innan vi hann säga "tomte". Men den som väntar på något gott... vem vet vad som händer när julen nalkas igen?

En av låtarna - Tomtens Luva - blev till musikvideo 2018. Se den här.

Här ser du några exempel på illustrationer och logotyper som vi gjort.