För fritids

För fritidshemmetSom två utbildade fritidspedagoger kände vi att det fanns ett underskott av fortbildningsmaterial riktade till vår yrkesgrupp. Dessutom blev vi ofta tillfrågade om vi kunde dela med oss av våra kunskaper inom musik eller pyssel med barnen. Detta ledde till vår första - och största - produkt: boken "Hur var det nu man gjorde? Fiffiga färdigheter för fritidspedagoger med flera". Vi har också hållit kurser i olika pysseltekniker och sångsamlingar med barn. Dessutom har vi tagit fram en kortlek med frågor att diskutera kring värdegrunden på fritidshemmet.

Ett tag sålde vi lösa färgläggningsbilder, sedan samlade vi dem till ett kopieringsunderlag som nu är slutsålt. Eftersom bilderna är så populära erbjuder vi nu dem gratis! Ladda ner de första serierna i PDF-format här nedan. Fler kommer så småningom.Hur var det nu man gjorde? - Fiffiga färdigheter för fritidsfröknar med flera


Hur var det nu man... vek en loppa, fingerstickade, knöt ett vänskapsarmband, fick fart på en knappsnurra? Allt det och mer därtill finns i den här boken, en oumbärlig hjälp på fritids eller hemma.

Lyssna på jingeln för boken här!

Värdegrundskort Fritidshem


Känner ni ett behov av att jobba ihop er på fritidshemmet? Är det dags att se över värdegrunden? Testa våra värdegrundskort, 52 påståenden att ta ställning till, argumentera för eller emot. Korten är indelade i fyra områden: Fritidshemmets uppdrag, Demokrati och människosyn, Den dagliga verksamheten och Yrkesrollen. En enkel handledning medföljer.

(Pris: 295 kr)